Over Mandy

Welkom bij Pedicurepraktijk PediFIT in Delft. Ik ben Mandy, geboren in 1987 en ik ben (bijna) gediplomeerd pedicure. In september 2023 ben ik mijn eigen pedicurepraktijk in Tanthof-Oost in Delft begonnen.

Als pedicure heb ik ervaring met het behandelen van eeltkloven, likdoorns en ingroeiende nagels en ik werk professioneel en zorgvuldig om jouw voeten te verzorgen.

In september ben ik geslaagd voor het pedicure praktijkexamen. Ook ben ik toen aan de opleiding tot medisch pedicure begonnen. Ik pak meteen door!

In m’n vrije tijd lees ik graag – het liefst buiten in de zon, ik wandel graag (als ik er tijd voor kan vinden) en ik probeer 2-3 keer per week zwaar spul in de sportschool te tillen (powerliften). 

Pedicure delft - pedicurepraktijk pedifit

Pedicurepraktijk PediFIT Delft

Persoonlijke aandacht

Ik begrijp dat elke persoon unieke behoeften heeft. Ik beoordeel jouw specifieke situatie en ik bied een behandeling op maat aan.

Hygiëne en veiligheid

In mijn pedicurepraktijk hecht ik veel waarde aan hygiëne en desinfectie om ervoor te zorgen dat je een veilige en schone omgeving krijgt voor je voetverzorging.

Preventieve tips

Naast het behandelen van je voeten, zal ik je nuttige tips en advies geven over hoe je je voeten thuis kunt verzorgen om voetproblemen in de toekomst te voorkomen.

Bekijk de pedicurebehandelingen of bel 06 39 40 60 64 om een afspraak te maken.

Laten we samen werken aan gezonde, pijnvrije en mooie voeten!